Terma & Syarat Program Affiliate

1. Umum

Terma dan syarat ini adalah perjanjian rasmi antara syababcare dan anda. Terma dan syarat ini mewakili keseluruhan perjanjian. Sila baca dengan teliti syarat-syarat perjanjian untuk menyertai affiliate syababcar. Apabila anda menyertainya secara tidak langsung anda sudah bersetuju untuk mematuhi segala syarat yang telah di tetapkan oleh pihak syababcare.

2. Ahli Affiliate

Program Affiliate ini dibuka kepada semua rakyat malaysia yang berminat untuk menyertainya, tiada yuran tahunan. Pendaftaran adalah secara percuma.

3. Tanggungjawab ejen Affiliate

 1. Promosikan poster dan bahan yang dibenarkan oleh pihak syababcare
 2. Menjaga sentiviti ketika membuat sebarang bentuk pemasaran syababcare.
 3. Menggunakan teknik pemasaran yang betul, tidak dibenarkan menggunakan teknik spam, blackhat, greychat dan sebagaianya
 4. Pemasaran hendaklah melalui online sahaja supaya sistem kami dapat mengesan jumlah komisyen anda.

4. Komisyen

 1. Komisyen akan di bayar pada 1-5 setiap bulan
 2. Hak kelayakkan  minima pembayaran RM 15.00 pada setiap bulan
 3.  

5. Lain-lain

 1. Ejen Affiliate tidak dibenarkan membuka lebih dari satu akaun.
 2. Tidak dibenarkan membuat pembelian/ transaksi dari akaun affiliate sendiri. Sekiranya ia berlaku pihak syababcare tidak akan teragak-agak untuk memberhentikan penyertaan anda.
 3. Syababcare berhak untuk menamatkan mana-mana penyertaan ejen Affiliate yang melanggar terma dan syarat yang telah ditetapkan.
 4. Syababcare berhak meminda, membuang atau menambah mana-mana terma syarat yang telah ditetapkan tanpa persetujuan daripada ejen Affiliate bergantung kepada keperluan dari masa ke semasa.
ms_MYMalay